2/3/08

11è Madstage - El Run - Benasque

Aquest cap de setmana hem estat amb un munt de gent del MADTEAM! He pogut disfrutar de la companyia de gent que feia molt temps que no veia, de noves incorporacions i ens ha fet un temps formidable!!!!

Divendres vam arribar bastant d'hora i vam anar a sopar a Castejón de Sos, a casa Diamó.
Per dissabte, molts plans, hi ha un grup que se' n va a fer la Tusse de Remuñe, altres el Pic d'Alba, les Maladetes, corredors diversos... activitats totes de més de 10 hores, i el meu genoll encara no està per aquestes activitats tant heavys.

Jo m'apunto amb la Noe i el Sergio a fer esportiva a Sacs. M'ho passo genial amb ells. Gràcies als seus consells faig aquestes tres vies:

19.- Lluvia de otoño (V+)
22.- Esta noche futbolin (L1:V+; L2:6c)
16.- Exija su ticket (6b)


En aquest enllaç trobareu més info d'aquesta escola d'escalada: http://www.geocities.com/yosemite/trails/2989/resbenas.htmll
L'ambient és una passada, i la roca, té molt bona adherencia, bones preses de mans i regletes. Els líquens que han colononitzat aquestes roques són al·lucinants!

Dissabte, sopar al refu de El Run i trobada amb la gent que ha arribat avui: m'encanta retrobar la gent de lluny que fa temps que no havia vist!

Va ser genial, la climatologia ens va permetre disfrutar de les activitats programades, l'Alberg, una passada... i poder estar aquest temps amb tots vosaltres!!!



Diumenge, cerquem una activitat matinal, de poques hores ja que volem estar aviat a bcn. Amb la Susanna, el Xavier i el Fèlix marxem al Forau dels Aigualluts, una passejada pel mateix camí que et porta al refugi de la Renclusa. Meravelloses vistes dels glaciars de l'Aneto i la Maladeta.
En aquest enllaç podreu trobar més fotos

i altres bloggers que també hi van ser-hi:
irene & madveras, aguito i pekas.