12/5/10

Armand Ballart - Aventura Vertical - La PXB 27-05-10



El proper dijous 27-05-10 a les 21:30h, a la Panxa del Bou, a Sabadell, l'Armand Ballart ens convida a un viatge a través de la descoberta d'itineraris verticals, als indrets més coneguts, pintorescs i de vegades també màgics i remots de la nostra geografia.


A CLIMBER'S TALE. Extracte de la revista Alpinist 11.



A CLIMBER'S TALE. Extracte de la revista Alpinist 11


La conferència Aventura Vertical, està pensada tant per a fanàtics de l'escalada, en totes les seves disciplines i estils, com per a amants de la natura encara per a descobrir, dels paisatges extrems.
L'estil magistral, l'eficiència en cada pas, en cada moviment, que fa que cada kJoule sigui emprat de la millor manera possible, que cada acció en la progressió, en l'escalada sigui la més simple, la més clàssica i la més elegant.
La precisió de cada minúscul punt negre, que juntament amb els altres fa possible les precioses i úniques ressenyes d'escalada de l'Armand. La tendència a construir a base de poques paraules, tant sols de fet rere fet, via rere via, d'una xarxa de companys de cordada que en tots aquests anys, han fet possible aquesta magnífica projecció.

4 comentaris:

Mingo ha dit...

L'hora és les 9h 30 del mati? si és al vespre intentaré venir em faria gracia saludar-te.
Una abraçada , chica de los liquenes.

mchesa ha dit...

Hola Mingo, tens raó, que igual portava a confusió, ja ho he canviat! ;) Salutacions!!!

frankie ha dit...

Yujuuuu... ¡¡¡ho tinc al costat de casa!!! per fí no he d'anar a Bcn a veure aquestes coses!!! merci MJ

mchesa ha dit...

Hola Frankie, gràcies pel comentari! Ens veiem a la PXB! Salutacions!!!