Vertilíquens col·labora al número 894 de la Revista Muntanya amb un itinerari de descoberta dels líquens al Congost de Collegats.
Aquest article ha estat possible gràcies a la col·laboració de: l'Armand Ballart, que va tenir la idea de l'itinerari i és també autor de moltes fotografies. Sense els bons sopars i la paciència del César P.Hurtado, segur que el treball hagués estat més dur. Moltes gràcies a l'Aaron, ja que amb la seva companyia vam trobar el nou cianobacteri-liquen de Collegats.
Gràcies a la Mariona Orfila i el Marc Ollé, que també ens van cuidar força i em van donar a conèixer un treball extraordinari sobre la Geologia de la regió, Meravelles geològiques del Pallars, on vam obtenir informació al voltant de la geologia descrita a l'itinerari.
Si algun dia voleu que us acompanyem en aquest viatge de descoberta de Collegats a vista de lupa, contacteu a mjchesa@agronoms.cat
4 comentaris:
Puc dir que mai hi havia aparegut un article sobre els líquens al Muntanya perquè en tinc tots els números. Això ja seria un motiu de celebració; però encara ho és més quan l'article està tan ben treballat. Enhorabona!
Hola Jordi,
moltes gràcies pel teu comentari. Gràcies a la pulcritud de l'Armand Ballart per a fer qualsevol treball, vam aconseguir fer fotos maquísimes. També gràcies al Ferran Alexandri, que va pensar que aquest tema seria interessant de presentar a la revista Muntanya. I també gràcies a la Eli i el J.M. Anglada, que van ser els primers en inaugurar el recorregut liquenològic.
Van representar moltes hores i passejades pel Barranc de Sant Pere, però ha estat una experiència molt enriquidora per a mi.
Una abraçada
Felicidades.
muchas gracias Fernando, ha sido genial todo lo que he llegado a aprender en Collegats, es un lugar increíble! Saludos!!!
Publica un comentari a l'entrada