2/1/09

Nadals a la Vall d'Aran

Aquests Nadals hem passat uns dies al·lucinants a la Vall d'Aran, moltíssima neu i 5 dies d'anticicló, un cel sense cap núvol, i sense les aglomeracions que es troben a partir del dia de Sant Esteve.
Hem estat esquiant amb els peques de la família i us puc ben dir que aquests pitufos esquiadores no s'esgoten mai.... Vinga MJ, dale canya, més ràpid!!!


El Gerard, la Sílvia i l'Anna, la meva neboda que amb 5 anys és una fiera de l'esquí

La Sílvia

La Sílvia, la Carol i el Gerard

La Yolanda té una casa de turisme rural a les Bordes, un lloc increíble on us tractaran de fàbula. La meva germana prerara uns sopars impressionants i el seu pastís d'Any Nou és conegut arreu! La Yolanda és d'aquella classe de dones amb el glamour de fer possible tot el que es proposin, potser heu vist Fargo, dels germans Cohen... em recorda a la Marge Gunderson, la Sheriff, aquesta dona amb l'aplom i el coratge innats per a aportar equilibri, seny i bones vibracions allà on la vida les situï.

Ja ho sabeu, a la Val d'Aran, teniu un lloc on estar com a casa!!!
http://www.chaletdesbordes.com/

En César està amb el projecte d'Alps a Vielha i s'ho està passant genial!!!

http://www.alpsaranesi.com/

I en Kimi, a Salardú, s'ha convertit en el mag de les instal·lacions! És divertit, de vegades ens telefonem pels temes tècnics: MJ, a quina temperatura ha d'estar aquesta piscina? si el manòmetre em marca aquesta pressió, peligroooooo??? Desconnecto el cable vermell, connecto el negre???? jajaja!
...i torno a la feina, amb les piles carregades!!!!!

4 comentaris:

Fernando ha dit...

Con los esquís puestos se parecen a los ángeles de Charlie, así en pose. Incansables ¿no?.
Bon Any

mchesa ha dit...

jaja! pues sí, la infatigable es la peque, la de 5 años, que ya baja por todas partes!!!
Un abrazo

Bon Any!!!

Jordi O ha dit...

MJ,
Nosaltres tambe hem estat a la Val. llàstima de nop haver-ho sabut que hauríem pogut coincidir. Han esta uns dies genials!
Fins aviat...

mchesa ha dit...

Ei Jordi!!! gràcies per la visita!!! nosaltres vam estar del 19 al 27, ens va fer uns dies genials i vam disfrutar moltíssim!!!! Records al Roure i ens veiem aviat!!!!