11/5/09

VilanovArtifo2009


Aquest cap de setmana tornem a Vilanova de Meià, als tallers d'artifo. Moltes gràcies als instructors a la Núria, Jaume, Pep i Jordi, i als companys valencians, Maria, Josep i Vicens perquè han estat dos dies genials!
Dissabte estic al Taller de progressió equipat, a veure si perfecciono tècnica i n'aprenc!

M'afegeixo al grup dels companys valencians i anem directes als desploms. A la foto, la Maria després d'haver fet la primera prova.Ens trobem amb molta gent coneguda, a l'ermita hi ha una trobada de l'STAE, Joan Asín, Ramon Samarra, José Luís....

A la nit, després de sopar... una mica de festa!!! Al sorteig em toca un joc de tascons, genial!!!! i després, veiem la projecció d'Intifada, la via d'artificial més extrema del planeta.

Esther Ollé-STER i David Palmada-PELUT. Intifada A6 Cottontail Tower. UTAH
Em va agradar molt aquesta projecció i des d'aquí felicitar especialment a l'Ester, penso que s'ha de tenir molt coratge i estimar molt a una persona per a fer aquesta via!

Diumenge m'he apuntat al Taller d'autorescat. Ha estat molt interessant, ja que desconeixia aquestes nocions bàsiques i gràcies a les explicacions del Pep i del Jordi, alguna cosa més en sabem.i líquens, que no faltin... avui algunes espècies que es troben als peus de les vies, a prop del terra.

a sobre, Squamarina cf. stella-petraea

a sobre, Lecidea lurida
a sobre Lichinella sp.
Felicitar al Santi Llop, al Pelut, a l'Ster, al Paca i a l'Armand... per tenir l'humor i les ganes de fer possibles aquests tallers!

5 comentaris:

Iban Bessa ha dit...

el q fa l'ster és digne del nobel a la sufridora... quina por, amb el pelut...jeje

Anònim ha dit...

que cabron jajaja...

Buji ha dit...

ostres!!desconeixia completament aquest "submón" a peu de via!!líquens..(!!!!?!)
(de moment visc a una casa enmig de la ciutat però al pati em sembla que n'hi ha algun..són tòxics per als felins? ;-)

I pel que a la "intifada" que bèsties pardes.. Increible, pim pam i la via al sac, tots 2 uns màquines, encara em brillen els ulls d'astorats, brútal el passi. I si..ke kabronnnn en pelut,és un jefe i un creatiu "del copon".

Doncs si, els tallers van ser genials, mai no hi havia estat i trobo que s'ho han currat i són "impagables" i ho dic de debò tenim molta sort, no vegis quins peaso d'instructors, si són els màxims exponents de l'artifo!Si és que hem sigut uns privilegiats!
Espero que es continuin fent!

Anònim ha dit...

Ostres! quina bona pinta que tenia aquest curs! m'hi hauria d'haver apuntat, quina llàstima v_v

M'hauria anat bé per aprendre una mica d'artifo que no tinc massa idea v_v

mchesa ha dit...

hola! gràcies pels vostres comentaris.

el terrible, una bona simbiosi fan aquesta parella...


buji, hehe... que no són tòxics, ans al contrari, com el teu gat se'ls mengi, acabarà essent un superfelino! dubto, però, que si els líquens no estan ben cuinadets o el gat estigui ben afamat... se'ls pugui arribar a menjar...

els tallers, genials, és una sort que aquests grans escaladors tinguin la paciència i les ganes de compartir els seus anys d'experiència, el nivell que ells han assolit. Una abraçada!!!


Núria, va ser genial, apunta-ho per a la propera! petonàs!!!