5/8/09

Presentació de l'exposició itinerant de l'AES a Riglos


Adriana Targarona, Armand Ballart i Mª José Chesa a la presentació de l'exposició

Aquest cap de setmana hem estat a Riglos, a la presentació de l'exposició itinerant de l'Associació d'Escalada Sostenible.

L'exposició estarà tot aquest mes d'agost al Refugi de Riglos.Vam fer una presentació de l'Associació i uns tallers sobre flora i fauna rupícola. Us adjunto un resum pel que fa a la flora rupícola.


Dissabte a la nit es va fer la projecció del documental "Heart of Stone" de Andrew Kornylak, i posteriorment es va obrir un interessant debat sobre la necessitat d'organitzacions com la XESCA i l'AES.

Heart of Stone - Standard Def from Andrew Kornylak on Vimeo.

3 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Es veu molt interessant!

Si passo per allà hi trauré el cap!

Buji ha dit...

Caram es veu guapo això!
La iniciativa de fer aquesta exposició itinerant era vostra..?

Sembla que va anar molt bé!

Escolta una cosa, el cartell és una passada, molt molt guapo! Si més no vist a l'ordina.

Records!

mchesa ha dit...

Hola Gatsaule, moltes gràcies pel teu comentari. És la primera exposició que es fa des de l'AES, i moltes organitzacions, refugis, clubs excursionistes volen també exposar-la. Hi ha persones que s'han adherit a l'associació gràcies a les fotografies i el missatge d'aquesta mostra.

Hola Buji, gràcies per la teva visita. Per fer l'exposició han col·laborat moltes persones, escaladors i també amants de la natura, biòlegs, liquenòlgs, que han cedit les seves fotografies, coneixements i textes per organitzar tot això.


Si voleu col·laborar amb l'AES:
col·laboració

associació

Salutacions!!!